wijndoos_1-fles verzenddoos

1,99 excl btw

1-fles verzenddoos

U krijgt deze 1 fles verzenddoos “plano” geleverd. Dat wil zeggen als plat karton, zie foto. Door eenvoudig het “op te rollen” wikkelt u de buitendoos om de binnendoos. Hierdoor ontstaat er een extra dik , 6 mm, stevige verzenddoos voor 1 fles.

vanaf 25 stuks.vanaf 50 stuks.vanaf 100 stuks.vanaf 250 stuks.
1,99 1,931,99 1,891,99 1,851,99 1,79

Beschikbaarheid: 864 op voorraad

Wijndoos_1-fles verzenddoos voor het zorgeloos verzenden van 1 fles.

Veilig uw fles verzenden met deze wijndoos voor 1-fles. Deze verzenddoos voor 1 fles is een goedgekeurde, gecertificeerde verzenddoos door DHL en UPS.

Deze 1-fles verzenddoos voor 1 fles is perfect voor het veilig verzenden van bijvoorbeeld flessen wijn per pakketdienst. Onze wijndoos is gemaakt van zeer stevige dubbelgolf karton en bestaat uit een binnendoos en een buitendoos. Hierdoor worden de kwetsbare flessen perfect beschermd tijdens het verzendproces. U wilt toch ook dat uw ontvanger tevreden is over uw verpakking?

Maat van de 1 fles verzenddoos.

De flesdoos voor 1 fles heeft een inwendige afmeting van 105 x 105 x 420 mm. Hierdoor is deze verzenddoos geschikt voor alle typen 75 cl (wijn)flessen, maar ook voor grotere 1 liter flessen en champagne flessen. De maximale diameter van de voet van de fles kan dus 105 mm zijn.

De verzend wijndoos is bruin van kleur met zwarte opdruk ‘fragile’ en een uitgebeelde wijnfles en pijlen welke de bovenkant aanwijzen. daarnaast staat er op de verzenddoos dat de dozen gecertificeerd zijn voor DHL en UPS. Deze wijndoos_1-fles verzenddoos is geschikt voor het versturen van één fles, met een maximale diameter van 10,5 centimeter. De flesdoos worden plano geleverd dat wil zeggen plat karton. Echter in zijn de dozen in een handomdraai in elkaar te zetten. Het 3 millimeter dikke dubbelgolf karton wordt als het ware opgerold, hierdoor zitten de binnen en buitendoos om zichzelf heen gewikkeld, waardoor de totale dikte van het karton 6 mm is. Hierdoor is de doos ook voorzien van een dubbele bodem en bovenkant. Extra stevig kartonnen flessendoos en schokbestendig dus. De onder – en bovenzijde van deze wijn verzenddoos kunt u eenvoudig met tape sluiten. Gebruik hiervoor onze degelijke tape afroller.
Deze 1-fles verzenddozen koopt u bij ons met aantrekkelijke staffelkortingen.

Voordelen van de wijndoos_1-fles verzenddoos;

Zijn gemaakt van zeer stevig dubbelgolf karton.
Zorgen ervoor dat flessen niet kapot gaan tijdens transport.
Worden gemakkelijk gesloten met tape.
Gecertificeerd door DHL en UPS

De bruine verzenddoos is zeer stevig en geschikt voor één fles drank, zoals een wijnfles of champagnefles. Wilt liever een relatie geschenkdoos waarin het etiket van de fles netjes wordt gepresenteerd ? Kies dan voor deze flesdoos waarvan het interieur is voorzien van een krimpfolie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “wijndoos_1-fles verzenddoos” te beoordelen

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar top