Over

Verzenddozen voor flessen.

Flessendoos.nl is een webwinkel opgestart in 2018. Flessendoos.nl is hét adres voor kleine tot grote ondernemingen die op zoek zijn naar voordelige flessendozen van zeer degelijke kwaliteit. De meest bestelde varianten van de flessendozen die u zoekt, kunt u hier in deze webwinkel vinden. Ons assortiment bestaat momenteel verschillende formaten verpakkingen van 1 tot aan 12 flessen per zending.


Verzenddoos met (pulp)interieur

Alle verpakkingen zijn bij ons inclusief interieur, dus u hoeft niet nog seperaat interieurs te bestellen. Zo kunt u gelijk van start na levering van uw flessendozen. De omdoos is altijd netraal wit en in een sterke kartonnen uitvoering met kraftpapier. Onze flessendozen zijn uniek vanwege de unieke pulpinterieur waarin de flessen horizontaal veilig worden verzonden. Elke fles is zowel boven als onder extra beschermd.

Verzenddoos goedgekeurd door PostNL

Mede door de unieke pulpinterieurs zijn onze flessendozen door de pakketdiensten DHL – PostNL – DPD aangewezen als dé verzenddoos voor het verzenden van flessen. Mocht er in het traject bij de pakketdienst schade of breuk ontstaan dan krijgt u gegarandeerd een vergoeding.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! Flessendoos.nl is onderdeel van de e-commerce firma AGH Support. Met diverse specialistische webshops in verpakkingen voor verzendingen en verhuizingen uw betrouwbare leverancier. Wij onderscheidden ons in een hoog volume voorraad in eigen beheer, korte en snelle wijze van communicatie. Daarnaast leveren wij een aanzienlijk deel van de webshop orders met een eigen bezorgdienst!

verzenddoos flessen met pulpinterieur

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar boven