Verzendkosten

VERZENDKOSTEN

Bij de Flessendoos.nl bereken we slechts € 6,50 verzendkosten voor orders binnen Nederland en België! Verder berekenen wij ook geen orderkosten of andere toeslagen. Ongeacht de grote van uw bestelling.

Verzending van uw bestelling

Wij verzenden onze artikelen met de betrouwbare pakketdiensten van Transmission of DHL. Indien de ordergrootte enkel geschikt is voor een palletzending (hoge volumes). In dat geval versturen wij de pallets met onze transporteur. In onze thuisregio (Noord-Holland) worden orders veelal met onze eigen bezorgdienst afgeleverd.  Bestellingen die voor 16:00 zijn betaald worden, indien op voorraad, dezelfde dag nog verzonden met de pakketdienst! Na verzending ontvang je automatisch een Track en Trace code waarmee je jouw pakket met flessendozen kunt volgen. Mocht de zending enkel geschikt zijn voor pallettransport (hoge volumes) zullen orders met  1 á 3 werkdagen worden afgeleverd door onze transporteur.

Leverdagen*: (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend)

Maandag besteld – Dinsdag geleverd.

Dinsdag besteld – Woensdag geleverd

Woensdag besteld – Donderdag geleverd

Donderdag besteld – Vrijdag geleverd

Vrijdag besteld – Zaterdag geleverd (indien het een pallet betreft is de eerste afleverpoging op maandag), indien niet aanwezig wordt er maandag een tweede poging gedaan.

Zaterdag besteld – Dinsdag geleverd

Zondag besteld – Dinsdag geleverd

*Dit is de geschatte leverdag. Aan de geschatte leverdag kunnen geen rechten worden ontleend.

Afhalen van flessendozen.

Ook is het mogelijk om zes dagen per week uw bestellingen wel of niet op afspraak af te halen aan ons magazijn. Met een grote eigen voorraad kunnen wij u dan snel voorzien van uw verzenddozen.

Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) kunt u terecht van 09:00 – 17;00. Op zaterdag kunt u terecht van 09:00 – 15:00.

Ons adres is: Witte Paal 202 | 1742 LA te Schagen6

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar top