Verzendkosten flessendozen

VERZENDKOSTEN

Bij de Flessendoos.nl bereken we slechts € 9,50 verzendkosten voor orders binnen Nederland en België! Verder berekenen wij ook geen orderkosten of andere toeslagen. Ongeacht de grote van uw bestelling.

Verzending van uw bestelling

Wij verzenden onze artikelen met de betrouwbare pakketdiensten van Transmission of DPD. Indien de ordergrootte enkel geschikt is voor een palletzending (hoge volumes). In dat geval versturen wij de pallets met onze transporteur. In onze thuisregio (Noord-Holland – Utrecht – Amsterdam) worden orders veelal met onze eigen bezorgdienst afgeleverd.  Bestellingen die voor 16:00 zijn betaald worden, indien op voorraad, dezelfde dag nog verzonden met de pakketdienst! Behalve in de maand december met alle drukte. Houdt u dan rekening met enkele werkdagen levertijd. Na verzending ontvang je automatisch een Track en Trace code waarmee je jouw pakket met flessendozen kunt volgen. Mocht de zending enkel geschikt zijn voor pallettransport (hoge volumes) zullen orders met  1 á 3 werkdagen worden afgeleverd door onze eigen bezorgdienst of transporteur. Pallet leveringen is altijd begane grond – voordeur.

Richting de feestdagen kan het enorm druk zijn. Het lukt dan simpelweg niet in de tijd om een order de volgende dag te leveren. Graag uw begrip hiervoor.

Eigen bezorgdienst.

Grotere order bezorgen wij veelal met onze eigen bezorgdienst. Wij rijden zowel met bestelwagens als ook met kleine vrachtwagen met laadklep. U wordt dag per email geïnformeerd over dag(deel) / tijdvak van levering. Op de dag van levering kunt u via live tracking onze bezorgauto live volgen. Tevens krijgt u op de dag een email met tijdsduur tot levering op uw adres. Ook voor deze leverwijze zijn de verzendkosten flessendozen slechts  de € 9,50. Wij berekenen nimmer toeslagen. Indien wij artikelen dienen om te ruilen op uw verzoek op uw locatie berekenen wij tweemaal de leveringskosten, mits in ons werkgebied. Indien omruilen door een externe transporteur moet gebeuren worden de werkelijke kosten doorberekend (pallet € 42,- – pakket € 16,- – bedragen excl. btw).

Leverdagen*: (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend – zeker in de maand december niet).

Maandag besteld – Dinsdag geleverd.

Dinsdag besteld – Woensdag geleverd

Woensdag besteld – Donderdag geleverd

Donderdag besteld – Vrijdag geleverd

Vrijdag besteld – Zaterdag geleverd (indien het een pallet betreft is de eerste afleverpoging op maandag), indien niet aanwezig wordt er maandag een tweede poging gedaan.

Zaterdag besteld – Dinsdag geleverd

Zondag besteld – Dinsdag geleverd

*Dit is de geschatte leverdag. Aan de geschatte leverdag kunnen geen rechten worden ontleend.

Afhalen van flessendozen.

Ook is het mogelijk om zes dagen per week uw bestellingen wel of niet op afspraak af te halen aan ons magazijn. Met een grote eigen voorraad kunnen wij u dan snel voorzien van uw verzenddozen. Echter gezien onze lage verzendkosten flessendozen is dé rit het wellicht niet waard. Desalniettemin u bent van harte welkom.

Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) kunt u terecht van 09:00 – 17;00. Op zaterdag kunt u terecht van 09:00 – 15:00.

Ons adres is: Witte Paal 202 | 1742 LA te Schagen (Noord-Holland).

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar boven