Verpakkingstape PVC wit – handafscheurbaar. 6 rol

8,50 excl btw

Artikelnummer: 165 Categorie: Tags: , , , ,

Verpakkingstape wit – handafscheurbaar.

Tape is het middel bij uitstek om de kartonnen omdozen snel en stevig te sluiten.  U kiest dan beste onze PVC tape – kleur wit en handafscheurbaar.  Geen gedoe met tape dispenser. Maar snel en eenvoudig met een rol witte verpakkingstape plakt u alles in een handomdraai dicht. Verpakkingstape wit en handafscheurbaar.

Onze verpakkingstape. High Tack Super Plus Tape. Type een solvent PVC tape in de kleur wit.

Onze verpakkingstape is van het type PVC low noise tape. Deze tape dient u het beste bij een kampertemperatuur te bewaren, dan is deze langste houdbaar. De belijming van de verpakkings tape is 35 micron. Bijna voor alles geschikt maar vooral aanbevolen voor het dichtplakken van de wit karton omdozen van onze flessendozen.

De tape rolt verder redelijk licht af en heeft veel rek en is eenvoudig handafscheurbaar. Een verpakkingstape afroller is niet nodig.  PVC low noise tape is te verwerken bij temperaturen van +10 C tot + 30 C.

Voordelen van onze witte PVC tape:

Plakt beter,
Dikkere film laag daardoor sterker,
Is een kwalitatief goede tape door de trek en kleefkracht,
Geblokte Kern,
Acryllijm is een lijm op waterbasis, milieu vriendelijk. De lijm zorgt er voor dat de tape geruisarm afrolt. De filmdikte is 35 micron (waar meestal 28 micron de standaard is).
Breedte 48 mm,
Lengte per rol 66 meter.

Eigenschappen rol tape.

Onze verpakkingstape is van het type PVC low noise tape. Deze tape is het langer houdbaar (mits op temperatuur bewaard) en maakt geen lawaai bij het afrollen (en is daarmee prima geschikt voor veelvuldig gebruik). De belijming van de tape is 35 micron met een natuurlijk rubberlijm. Daardoor een optimale plak en rolt de tape redelijk licht af en heeft veel rek. PVC solvent tape is te verwerken bij temperaturen van +10 C tot +30 C.

U bewaart het beste alle soorten tape bij 15 tot 18 graden.  Dit zal de levensduur van de tape bevorderen en zorgt voor een betere verwerking van de tape.

Rol tape is 48 mm breed geschikt met 66 meter lengte op de rol.

Onze verpakkingstape koopt u al vanaf 1 rol of goedkoop per volle doos van 36 rol.

Verpakkingstape PVC in het wit – handafscheurbaar.

U koopt een bundel van 6 rollen PVC solvent tape wit. Onze prijs voor deze verpakkingstape slechts € 8,50 / 6 rol

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verpakkingstape PVC wit – handafscheurbaar. 6 rol” te beoordelen

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar boven