Waarschuwings tape – oranje verpakkingstape 6 rol

8,95 excl btw

Artikelnummer: 159 - bundel 6 rol oranje fragile tape Categorie: Tag:

Waarschuwings tape

fragile tape – opvallend oranje fluorscerende tape met opdruk “breekbaar – fragile”.

Verpakkingstape voor het dichtplakken van uw flessendozen.

Opvallende oranje tape om al uw verzenddozen en flessendozen dicht te plakken. Extra opvallend door de felle oranje kleur. Uit voorraad geleverd. Wij leveren deze verpakkingstape als PP acryl low noise tape. Prima kleefkracht voor allround gebruik en optimaal geschikt voor karton. Geen China – of Action troep maar Duitse import. Prijs per 6 rol slechts € 8,25.

Uw flessendoos verdient extra aandacht!

Flessendozen dicht geplakt met waarschuwings tape worden extra voorzichtig behandeld. Verpakkingstape als waarschuwing = oranje met de opdruk  “breekbaar | fragile”.  Door deze waarschuwings tape te gebruiken zal in het sorteercentrum normaliter uw pakket een handmatige scan krijgen. Hierdoor minder kans op beschadiging. Bovendien zal de koerier welke de flessendoos gaat bezorgen deze verzenddoos extra voorzichtig behandelen.

Onze waarschuwings tape zit op een kartonnen kern van 75 mm. Daardoor is  deze geschikt voor elke standaard tape dispenser. Bewaar deze acryl verpakkingstape beste bij kampertemperaturen. Dit komt de houdbaarheid ten goed. En geeft een betere verwerking en kleefkracht. Klik hier voor ons complete assortiment aan diverse kleuren en soorten verpakkingstape.

Bestel uw waarschuwings tape.

Waarschuwings tape per bundel van 6 rol. En altijd uit voorraad. Wij leveren uitsluitend een professionele kwaliteit met een hoge kleefkracht op een foliedrager van 32 micron dikte. Goedkoop een tapedispenser mee bestellen ? Zorg dat uw flessendozen extra aandacht krijgen bij verzending.

De eigenschappen van waarschuwings tape?
Deze fragile tape kleeft prima op zowel karton – papier als plastic. De folie van de tape is niet rekbaar en daardoor uitermate geschikt voor het sluiten van kartonnen dozen. Ook verzenddozen met een hoge klepspanning. De waarschuwingstape is bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen. Mocht om welke reden ook een pakket onderweg nat worden dan blijft de waarschuwings tape goed plakken. Een handig hulpmiddel is onze professionele tapedispenser. Hierdoor kunt u met één hand de waarschuwingstape gemakkelijk aanbrengen.

Voordelen van waarschuwingstape
Het gebruiken van waarschuwingstape heeft de volgende voordelen:

  • Zendingen worden extra opvallend, waardoor hopelijk het pakket meer voorzichtig wordt behandeld;
    Bestand tegen vocht en temperatuursverschillen;
    Werkt op alle verpakkingen en plakt prima op karton en plastic;
    Goedkoop per 6 rol te bestellen.

Gebruik van de waarschuwingstape.

Met gebruik van deze oranje verpakkingstape zijn breekbare pakketzendingen direct te herkennen. En met de oranje tape op rol plakt u dozen, pakketten en andere zendingen snel dicht. De waarschuwingstape is voorzien van zwarte letters met de tekst “Breekbaar” en “Fragile”. De taperol heeft een breedte van 50 mm en een lengte van 66 meter. Aanbevolen om met een tapedispenser deze fragile tape te verwerken. Uiteindelijk is deze tape onmisbaar in uw magazijn.

waarschuwings tape

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waarschuwings tape – oranje verpakkingstape 6 rol” te beoordelen

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar boven