Waarschuwingsetiketten – breekbaar – rol 500 stuks

9,15 excl btw

Artikelnummer: 99 - rol 500 waarschuwingetiketten Categorie: Tags: , , ,

Waarschuwingsetiketten.

Waarschuwingsetiketten om uw verzendingen extra te laten opvallen. Gebruik deze etiketten op uw flessendozen. Met deze “breekbaar” stickers voorziet u een verzenddoos of pakket met breekbare producten van een duidelijke waarschuwing. De etiketten bevatten een universele afbeelding van wijnglas en de tekst “fragile” in opvallend rood. Deze waarschuwingsstickers voor fragile zendingen zijn leverbaar op rol met 500 stickers. Deze etiketten zijn ideaal voor winkels en magazijnen. En voor uw webshop zendingen.

Vaak stellen de pakketvervoerders eisen aan zendingen om in aanmerking te komen voor een vergoeding bij schade. Soms eisen hun ook dat wanneer de inhoud fragile – breekbaar is dat er op de buitenzijde van een doos / pakket dit kenbaar is gemaakt. Kortom u gebruikt hiervoor beste onze waarschuwingsstickers. En u wilt toch ook dat uw wijndoos bij de ontvanger aankomt zonder schade of breuk. Gebruik onze waarschuwingsetiketten voor een veilige verzending van uw wijndozen.

Voorkom schade aan uw transportzendingen met onze waarschuwingsetiketten.

Voorkom schade aan uw flessendoos zendingen met gebruik van de opvallende waarschuwing etiketten. Extra aandacht voor uw wijn verzenddozen. Een opvallende signalering op het pakket werkt preventief. Hierdoor minder kans op schade of breuk aan uw zending. En de waarschuwingsetiketten kleven op elke ondergrond zoals karton, papier en folie.

Maat van een etiket is 80 * 100 mm. Op rol 500 etiketten. Verpakt in een koker. Belijming van het waarschuwingsetiket is permanent.

English version.

Warning stickers, indispensable to make your item stand out. Label with print.
Warning label
Warning label on a roll of 500 self-adhesive stickers. Use these to make fragile objects and / or shipping boxes with fragile content extra stand out. The warning stickers are self-adhesive.
500 labels per roll. Individually packed per roll.
Format per label is; 80 x 100 mm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waarschuwingsetiketten – breekbaar – rol 500 stuks” te beoordelen

+31(0)224 227269

Witte Paal 202 1742LA Schagen

support@flessendoos.nl

Scroll naar boven